Vše o světě no-code a low-code

10 hlavních důvodů, proč jsou Glide a Adalo perfektními no-code nástroji pro tvorbu aplikací

Máte zájem vytvořit profesionální aplikaci bez jakýchkoli zkušeností s kódováním? Pokud ano, máte štěstí. Glide a Adalo jsou dvě nejlepší platformy pro tvorbu aplikací bez kódování v současné době na trhu, které nabízejí snadno použitelné rozhraní a řadu výkonných funkcí.

Zde je 10 hlavních důvodů, proč jsou Glide a Adalo ideálními no-code nástroji pro tvorbu aplikací:

  1. Snadné použití: Glide i Adalo mají uživatelsky přívětivá rozhraní, která usnadňují tvorbu aplikací komukoli bez ohledu na technické znalosti.
  2. Nevyžadují žádné kódování: Glide a Adalo nepotřebují žádné zkušenosti s kódováním, abyste mohli vytvořit aplikaci na profesionální úrovni. Platformy nabízejí řadu předpřipravených komponent a šablon, které usnadňují vytvoření vlastní aplikace od nuly.
  3. Cenově výhodné: Použití nástrojů bez kódování, jako jsou Glide a Adalo, může být mnohem ekonomičtější než najmutí profesionálního vývojáře, který by pro vás aplikaci vytvořil.
  4. Časově úsporné: Vytvoření aplikace pomocí nástrojů no-code lze zvládnout za zlomek času, který by bylo nutné věnovat vytvoření aplikace od nuly.
  5. Možnost přizpůsobení: Glide a Adalo nabízejí řadu možností přizpůsobení, které vám umožní vytvořit aplikaci, jež bude dokonale vyhovovat vašim potřebám a značce.
  6. Možnosti integrace: Obě platformy nabízejí možnosti integrace s řadou dalších nástrojů a platforem, což usnadňuje propojení aplikace se zbytkem technologického stacku.
  7. Funkce spolupráce: Glide a Adalo nabízejí funkce pro spolupráci, které usnadňují týmovou práci na vývoji aplikace.
  8. Kompatibilita napříč platformami: Aplikace Glide a Adalo lze vytvářet pro systémy iOS i Android, což usnadňuje oslovení širšího publika.
  9. Škálovatelnost: Aplikace Glide a Adalo lze snadno rozšiřovat podle toho, jak roste vaše firma, takže aplikace může růst spolu s vaší společností.
  10. Zákaznická podpora: Glide i Adalo nabízejí vynikající zákaznickou podporu s řadou dostupných zdrojů, které vám pomohou vyřešit případné problémy.
Nástroje Adalo a Glide se neustále vyvíjejí a přidávají nové funkce a možnosti. Glide například nedávno rozšířil velikost své databáze. Databáze nyní pojme až 10 milionů řádků. To výrazně posílilo Glide jako no-code nástroj.
No-code nástroje
Made on
Tilda